¿Que és el quiromassatge?

El quiromassatge és un tècnica manual que s’aplica tant a persones sanes per trobar-se millor o com a complement terapèutic. El seu principal objectiu és proporcionar multitud de beneficis que es tradueixen en benestar i salut a l’organisme íntegrament.

El tractament del quiromassatge consisteix a aplicar pressió sobre una zona de dolor del pacient per tal d’alleujar la malaltia. Es fan servir principalment la pressió manual i la fregament sobre les zones amb dolor.

Alguns dels beneficis del quiromassatge són els següents.

  • Pell: en relació amb la pell, el quiromassatge ajuda a retirar les cèl·lules mortes amb la manipulació manual. A més els productes com cremes que s’utilitzen per realitzar aquesta pràctica també beneficia la pell.
  • Sistema limfàtic: el treball manual realitzat pel quiromassatgista afavoreix l’eliminació de substàncies de rebuig. D’aquesta manera, contribueix a l’correcte funcionament de tots els òrgans del cos.
  • Aparell circulatori: gràcies al quiromassatge es produeix una millora de la circulació sanguínia. Com a conseqüència, les cèl·lules i els teixits reben els nutrients necessaris
  • Sistema nerviós: a aquest tipus de massatges se’ls atribueix efectes relaxants. Tracta d’ajudar a les persones que pateixen estrès i ansietat. El ritme de massatges a aquest cas és lent amb manipulacions superficials per tractar que el pacient entri en estat de relaxació.
  • Sistema musculoesquelètic: els dolors que es produeixen en aquest sistema es veuen alleujats per la feina del quiromassatgista. Els efectes relaxants afavoreixen aquest alleujament, ja que ajuden a descontracturar els músculs.
Comparte si te ha gustado, gracias!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *